صفحه 1 از 1

تغییرات در bashrc و ایراد در ترمینال

ارسال شده: سه شنبه 15 بهمن 1398, 6:12 am
توسط safa
سلام
من طبق آموزشی که در پست زیر قرار داده بودید
https://linuxfedora.ir/tutorials/other/ ... ing_fedora
در بخش کانفیگ ترمینال وقتی من کدهایی که قرار دادید رو در فایل bashrc کپی میکنم یک مشکل عجیبی برام ایجاد میشه
هر زمان دستوری در ترمینال مینویسیم یا اینتر میزنم یک تعداد نوشته قبل از خروجی اون دستور قرار میگیره
جالبیش اینجاست که وقتی اون کدهارو برمیدارم دیگه اون نوشته نمیاد

Re: تغییرات در bashrc و ایراد در ترمینال

ارسال شده: سه شنبه 15 بهمن 1398, 6:17 am
توسط phoenix
safa نوشته شده:
سه شنبه 15 بهمن 1398, 6:12 am
سلام
من طبق آموزشی که در پست زیر قرار داده بودید
https://linuxfedora.ir/tutorials/other/ ... ing_fedora
در بخش کانفیگ ترمینال وقتی من کدهایی که قرار دادید رو در فایل bashrc کپی میکنم یک مشکل عجیبی برام ایجاد میشه
هر زمان دستوری در ترمینال مینویسیم یا اینتر میزنم یک تعداد نوشته قبل از خروجی اون دستور قرار میگیره
جالبیش اینجاست که وقتی اون کدهارو برمیدارم دیگه اون نوشته نمیاد
مطمئن هستید کدهارو درست کپی کردید ضمنا از چه توزیع و میزکاری استفاده میکنید

Re: تغییرات در bashrc و ایراد در ترمینال

ارسال شده: سه شنبه 15 بهمن 1398, 6:19 am
توسط safa
phoenix نوشته شده:
سه شنبه 15 بهمن 1398, 6:17 am
safa نوشته شده:
سه شنبه 15 بهمن 1398, 6:12 am
سلام
من طبق آموزشی که در پست زیر قرار داده بودید
https://linuxfedora.ir/tutorials/other/ ... ing_fedora
در بخش کانفیگ ترمینال وقتی من کدهایی که قرار دادید رو در فایل bashrc کپی میکنم یک مشکل عجیبی برام ایجاد میشه
هر زمان دستوری در ترمینال مینویسیم یا اینتر میزنم یک تعداد نوشته قبل از خروجی اون دستور قرار میگیره
جالبیش اینجاست که وقتی اون کدهارو برمیدارم دیگه اون نوشته نمیاد
مطمئن هستید کدهارو درست کپی کردید ضمنا از چه توزیع و میزکاری استفاده میکنید
فدورا 31 میزکار xfce و مطمئنم چون قبلا هم همین کدهارو برمیداشتم و قبلا روی نسخه 30 مشکلی نداشت از زمانی که میزکار xfce و نسخه 31 استفاده میکنم این مشکل رو دارم

Re: تغییرات در bashrc و ایراد در ترمینال

ارسال شده: سه شنبه 15 بهمن 1398, 6:27 am
توسط phoenix
من مورد شما رو بررسی کردم جالب هست که این مورد بر روی نسخه 31 موردی نداره مگر اینکه میزکارتون xfce باشه محتملا دلیلش ترمینال xfce هست به هر حال شما میتونید این تیکه کد رو از bashrc خود بردارید تا مشکل رفع بشه لطفا وارد انجمن شوید یا ثبت نام کنید برای دیدن کدها بلکه ما این تیکه کد رو کلا حذف کردیم